arama

2015’te En Çok Seveceğiniz Oyunlar

2015 in en iyileri
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş

“Kesinlikle Oynamalısınız”, “Oyun deyip geçmeyin”, “2015 e damga vuracak” diyeceğimiz oyunlar karşınızda:

The Order: 1886

İsminden de anlayacağımız gibi 1886 yılınında sanayi devriminin tekrarını yaşıyoruz. Başarılı yapımın ve gerçek bir tarih hikayesi ile oluşturulan; The Order: 1886 öncelikle Play Station 4 platformu için üretilmiş olsada, 20 şubat 2015 de PC kullanıcıları ile buluştu. Oyunlarda tarihi hikayeleri sevenler için vazgeçilmez bir oyun olacağını düşünüyorum.

The Order 1886

The Order 1886

Bloodborne

Dark Souls serisinin yeni oyunu diyebiliriz. Oynaması oldukça zor ve en ufak hatada kolaylıkla ölebiliriz. Dikkatsiz bir oyuncunun oynayacağı bir oyun değil. “Ben zoru severim” diyosanız işte bu oyun tamda size göre. Öncelikle PS4 platformunda olmazsa olmaz diyeceğimiz en başarılı oyunlar arasında yer alacak. 24 mart 2015 de yayımlandı ve bizleri bekliyor.

Bloodborne

Bloodborne

No Man’s Sky

“İlginç mi ilginç” bir oyun karşımızda. Bir çok oyunun karışımı dedirten, farklı boyutlarıyla keyiflendiren geniş yapılı bir oyun. Dinozorların ve uzay yaşamının bir arada olduğu için eğlenceli bir o kadarda zevkli olduğundan her türden oyuncunun oynaması gerektiğini düşünüyorum. Sadece PS4 platformunda olması bizleri üzüyor, umarım her platformda oynana bilir. Ayrıca bu yıl ki oynamadan geçemeyeceğimiz oyunlar arasında olmalı.

No Man’s Sky

No Man’s Sky

 

 

Tom Clancy’s The Division

PC, PS4 ve Xbox platformlarına çıkacak, üçüncü şahıs nişancı tarzı hepimizin beğenisini kazanacak bir oyun bizleri bekliyor. Snowdrop oyun motoruyla bizleri yeni Tom Clancy’s The Division tecrübesi sunuyor. Massive Entertainment firmasının Ubisoft Reflections ve Ubisoft Red Storm la iş birliği ile geliştirdikleri Tom Clancy’s The Division bizlere açık uçlu bir oynanış gerçekleştirecek. Yayımlanma tarihi henüz belirli olmayıp 2015 sonbaharında yayımlanacağı tahmin ediliyor.

Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy’s The Division

Prey 2

Birinci oyunun tutulması üzerine yapılan Prey 2 tatmin edici olabilecekmi? Human Head Studio tarafından yapılan bilim kurgu oyunudur. Fps tarzında yapılan Prey 2 çıkış tarihinde bir çok sıkıntı ile karşılaşan Bethesta Softwork firması artık yayımlama kararını verdi.

Prey 2

Prey 2

 

Fallout 4

Sevinerek söylüyorum ki tüm platformlarda yayımlanacak olan Fallout 4, haziran 2015 de Bethesda Game Studios tarfından yayımlanacak. Aksiyon rol yapma tarzında olup sadece tek kişilik oynanabilecek. Yayımlanan videolardaki grafiklere göre konuşuyorsam ekran görüntüsü şimdiden tatmin dici olmadığını söyleyebilirim. İnceleme yapmadan karar vermek istemiyorum. Yinede sizlere içeriğiyle ve konusuyla kesinlikle tatmin olacağınızı ve yeterli zevki vereceğini söylüyorum.

Fallout 4

Fallout 4

Need for Speed: Underground 3

Henüz çok konuşulmayan ve bilgi paylaşımı çok az olduğu için sizlere trailerı sunuyorum. EA’ dan bizleri sonunda tatmin edecek bir NFS serisi geliyor. Her parkurda ve sokakda zorlu yarışlar bizleri bekliyor.

NFS Underground 3

NFS Underground 3

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/FqkBM5qvIPg” align=”center” autoplay=”no”]

Half-Life 3

Yine tüm platfomlara çıkması muhtemel olan Half-Life 3 Valve ve EA iş birliğinde yollara düştü. Artık bu oyunu istiyoruz; yine bizler yanıltmayıp beklememizi sona ermesini diliyoruz.

Half-Life 3

Half-Life 3

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/CUtBhF-6RKs” align=”center” autoplay=”no”]

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI